Одржана обука из области припреме и провођења пројеката

октобар 2, 2019

 

Нови циклус обука из области припреме и провођења пројеката Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа организовала је прошле седмице у Бијељини у сарадњи са Агенцијом за развој малих и средњих предузећа Града Бијељина.

 

Обуку је успјешно завршило 17 полазника, представника Града Бијељине, Агенције за развој малих и средњих предузећа Града Бијељина, Аграрног фонда, Туристичке организације и других локалних предузећа, као и представници општина Лопаре и Сребреница.

 

Ово је још једна у низу обука које организује РАРС а намијењена је запосленима у јединицама локалне самоуправе и локалним развојним агенцијама, институцијама, јавним предузећима и невладиним организацијама који се баве економским развојем у области идентификације, припреме и вођења развојних пројеката.

 

Након обуке, јединице локалне самоуправе и институције добијају оспособљен кадар, који у складу са потребама може, самостално (или у пројектном тиму), да идентификује и развија пројектне приједлоге према фондовима Европске уније и другим донаторима у БиХ.