Марко Влачић: ,,Успјешно реализованa два jавна позива”

септембар 16, 2021

У предходних пола године мог мандата на мјесту директора Развојне aгенције Града Бијељина, заједно са мојим радним колегама успјешно смо реализовали два јавна позива, од којих се један односио на развој постојећих малих и средњих предузећа, а други на који се посебно поносим је самозапошљавање и запошљавање младих до 35 година.

 

Као што сам навео у предходној реченици изузетно се поносим успјешно реализованом другом по реду јавном позиву, јер сам уједно реализовао свој циљ уласка у политику, а он је био да млади покрену властити бизнис и да остану у свом граду и својој Републици. Морам нагласити да је у другом јавном позиву додјељено 87.000КМ на 17 привредних друштава, а 23 млада суграђанина добила су посао. Мимо јавних позива истакао бих и унапређење самог рада Агенције кроз андроид веб апликацију као и унапређење веб сајта, која има за циљ квалитетније информисање привредних друштава.

 

До краја календарске године очекују нас још два Јавна позива за која се надам да ће бити индетично успјешно реализована као и предходни. Поред додјеле средстава у наредном периоду ћемо ставити акценат на едукацију будућих привредника. Искрено се надам да ћемо нашим примјером постаћи и остале да раде свој посао, како би сви заједно унаприједили привреду и рјешавали конкретне проблеме грађана Града Бијељина.

 

Директор Развојне aгенције Града Бијељина, Марко Влачић.

 

 

Извор: ( Развојна агенција Града Бијељина )