Представљени успјешни пројекти и примјери добре праксе

септембар 22, 2021

Директор Развојне агенције Града Бијељина, Марко Влачић присуствовао је редовном координационом годишњем састанку са локалним развојним агенцијама и одјељењима за привреду општина и градова у Републици Српској, који је организовала Развојна агенција Републике Српске у Градишци 17. септембра 2021. године.

 

На састанку су представљени актуелни програми и пројекти које имплементира Развојна агенција Републике Српске, као и добри примјери праксе рада локалних развојних агенција. Састанку је присуствовао министар привреде и предузетништва Вјекослав Петричевић, који је овом приликом истакао да је ресорно министарство на располагању развојним агенцијама и подржава њихове активности.

 

Петричевић је навео да је годишњи коордациони састанак развојних агенција прилика да се представи рад националних и локалних развојних агенција и пројекати које реализују. Гости на састанку били су и представници Развојне агенције Војводине.

За учесника састанка организована је студијска посјета успјешним пословним субјектима који послују у оквиру Агроиндустријске зоне Нова Топола.

 

 

Извор: ( Развојна агенција Града Бијељина )