Јaвни позив за учешће у привредној мисији Република Српска – Италија

јул 6, 2022

Развојна  агенција Републике Српске, у складу са Статутом Развојне агенције Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број: 101/19), Програмом рада са финансијским планом Развојне агенције Републике Српске за 2022. годину, а у оквиру Европске мреже предузетништва, расписује

 

Јавни позив за учешће у привредној мисији Република Српска – Италија
Привредна мисија има за циљ пословно повезивање, размјену знања, искустава и технологије. Пословни субјекти из Републике Српске имаће прилику да кроз билaтералне састанке са компанијама из Италије успоставе прекограничне контакте и пословну сарадњу.

 

 

УЧЕШЋЕ У ПРИВРЕДНОЈ МИСИЈИ ОБУХВАТА
1. Одлазак у Италију (Анкона)
2. Састанци са представницима Европске мреже предузетништва Италије
3. Учешће у унапријед дефинисаним билатералним састанцима са компанијама из Италије

 

УСЛОВИ ЗА ПРИЈАВУ
Могућност за пријаву имају сви пословни субјекти регистровани на подручју Републике Српске који послују у сектору текстила, дрвопрераде или прехране.

 

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА
Попуњена, потписана и овјерена пријава на енглеском језику.
Агенција задржава право да, уколико је потребно, затражи додатну документацију од Подносиоца пријаве.

 

ТЕРМИН ОДРЖАВАЊА ПРИВРЕДНЕ МИСИЈЕ
Привредна мисија ће се одржати у Анкони (Италија), 15. и 16. септембра 2022. године. Билатерални састанци у оквиру привредне мисије предвиђени су за 16. септембар у периоду од 09 до 15 часова.

 

НАЧИН ПРИЈАВЉИВАЊА
Попуњену, потписану и овјерену пријаву са назнаком пријава за привредну мисију Република Српска – Италија потребно је доставити најкасније до 31.07.2022. године, путем електронске поште, скенирану у ПДФ формату, на имејл адресу: een@rars-msp.org.
За детаљније информације можете се обратити Агенцији на електронску адресу: een@rars-msp.org или на број телефона: 051/222-120.

 

Преузмите ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ.

 

Извор: РАРС