Позив на вебинар „ЕУ фондови за мала и средња предузећа (МСП)“

децембар 10, 2021

Спољнотрговинска комора Босне и Херцеговине (СТК БиХ) у партнерству са ИНТЕРА Технолошким парком и фирмом „iNAF doo“ имплементира пројекат под називом „EXPO-CERTinno“ – Подршка БиХ компанијама у интернационализацији, цертифицирању и иновацијама.

Пројекат „EXPO-CERTinno“ суфинансирају Европска унија и Савезна Република Њемачка путем EU4Business пројекта који заједнички проводе ГИЗ, УНДП и ИЛО, а у оквиру Стратегија локалног развоја – Програм за локалну самоуправу и економски развој у Босни и Херцеговини Савезног министарства за економску сарадњу и развој Републике Њемачке (БМЗ).

 

Циљ пројекта „EXPO-CERTinno” је повећање конкурентности босанскохерцеговачких компанија из сектора металопрераде и дрвопрераде путем савјетодавне и техничке помоћи. Једна од пројектних активности се односе на едукацији бх.компанија о доступним ЕУ програмима за иновације и истраживање.
Стога вас позивамо на вебинар на тему „ЕУ фондови за мала и средња предузећа (МСП)“ који ће бити одржан 15.12.2021. године са почетком у 10:00 сати. Вебинар ће се одржати преко зум апликације/платформе.

 

Вебинар има за циљ да представи нове ЕУ програме за период 2021 – 2027, првенствено грантове (бесповратна средства) у оквиру IPA3, Horizon Europe и осталих ЕУ програма, а са фокусом на прилике за финасирање привреде и малих и средњих предузећа (МСП) у БиХ. Учесници ће имати прилику да добију анализу прилика за финансирање које су им на располагању у наредном периоду. Вебинар ће омогућити учесницима да изаберу одговарајући извор финансирања и да разумију шта им је неопходно да би дошли до ЕУ средстава.

 

Учешће на вебинару је бесплатно за учеснике који изврше пријаву учешћа попуњавањем онлајн пријавног обрасца.

Крајњи рок за достављање пријава је уторак,14.12.2021. године до 12:00 сати.
Све додатне информације у вези са вебинаром можете добити позивом на бројеве телефона 033/566-204 и 033/566-200 или упитом на е-маил адресу edukacija@komorabih.ba.

 

Прилог:

ПОЗИВНО ПИСМО


ПРОГРАМ

 

Извор (komorabih.ba)