ПРЕДМЕТ: Информација о одржавању онлajн инфо сесија поводом објаве 6. јавног позивa за доставу пројектних приједлога за кориштење средстава Challenge фонда

јануар 18, 2021

Поштовани,

Као што смо вас већ обавијестили, 12.01.2021. објављен је 6. јавни позив за доставу пројектних приједлога за кориштење средстава Challenge фонда. Бесповратна средства могу користити регистровани привредни субјекти са подручја Босне и Херцеговине и Шведске. Јавни позив отворен је до 12. 02.2021. године до 16:00 сати.

У циљу што боље информисаности привредних субјеката у БиХ о могућностима за кориштење ових средстава, а уважавајући актуелну епидемиолошку ситуацију, пројектни тим организоваће онлајн инфо сесије на којима ће представити све детаље јавног позива.

Онлине инфо сесије биће одржане у сљедећим терминима:

  1. јануара 2021. у 11:00 сати
  2. јануара 2021. у 10:00 сати и 13:00 сати
  3. јануара 2021. у 12:00 сати

Заинтересовани привредни субјекти треба да се пријаве за учешће на онлајн инфо сесијама путем овог линка најкасније дан прије одржавања  инфо сесије. Након тога, организатор ће путем имејла послати приступне податке за учешће на онлајн инфо сесији.

Challenge fond успостављен је у оквиру пројекта Challenge to Change који финансијски подржава Шведска агенција за међународни развој и сарадњу /Sida/, а проводе га Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА и Развојна агенција Републике Српске. Партнер у пројекту је и регион Остерготланд, Источна Шведска.

С поштовањем,

Агенција за развој малих и средњих предузећа Града Бијељина.